dijous, 3 de març del 2016

Raó i emoció; Ferran Salmurri

Avui des del bloc de l'escola aprofitem per presentar-vos un llibre molt interessant per aquells pares que sou reflexius amb la manera com eduqueu els vostres fills.

kjkjEl llibre planteja la idea de que l'ésser humà en els darrers mil anys pràcticament no ha avançat en la gestió de les emocions i que tenim una manera de gestionar-les una mica com a la prehistòria.
Raó i emoció és una obra que pretén ser didàctica i que ens proposa maneres alternatives de gestionar millor les nostres emocions i per entendre perquè sentim, pensem i actuem de la manera com ho fem.

Parla d'educar sempre en positiu partint de les emocions. Es tracta de ser capaços de donar la volta a aquelles maneres o conductes que tenim per tal d'aprofitar allò bo que tenim -i que no és poc- en cadascun dels nostres fills.
Un pensament en positiu sempre és millor que haver de recórrer al càstig o a les amenaces per aconseguir un bon objectiu.
Si sou pares i mares motivats amb el tema, de ben segur que us farà pensar molt i passar unes estones ben agradables amb la seva lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada