dimarts, 14 d’abril del 2015

Cartell de La Vaca Florinda




Aquest dijous tindrà lloc la segona cantata organitzada conjuntament entre les escoles de primària de Berga i Avià. Després d’interpretar el curs passat “La Rebel·lió a la Cuina”, enguany s’interpretarà “La Vaca Florinda”, una cantata escrita per Manel Justícia amb la música de Ferran Andechaga, Sergi Esparza i Sara Hernàndez. Es preveu la participació, entre les tres escoles, de 600 nens i nenes d’educació infantil, concretament dels cursos de P4 i P5.



La cantata serà dirigida per la professora de l’EMMB, Marissa Badia, i acompanyada per la Jove Banda de l’EMMB, que dirigeix Roger Sellart. La representació serà narrada pel mateix autor del conte, Manel Justícia.



Donat el gran nombre de nens i nenes, tindran lloc dues sessions. La primera a les 10.30 h. i la segona a les 12.30 h. A la primera sessió hi intervindran nens i nenes de P4 i P5 de les escoles de Sant Joan, Santa Eulàlia i La Valldan. A les 12.30 cantaran els nens i nenes dels mateixos cursos de les escoles Vedruna, Xarxa i Santa Maria d’Avià, aquesta darrera incorporant-se aquest any al projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada