dijous, 1 de juny del 2017

Excursió Educació Infantil i Cicle Inicial a Camadoca (30.5)

Ahir els i les alumnes d'Educació Infantil i Cicle Inicial van anar al centre de fauna salvatge de la masia Camadoca (Santa Maria de Merlès). Tot i que el temps no va acompanyar del tot van poder fer moltes coses.

Al matí vam fer dos grups, un per educació infantil i un per cicle inicial. Els petits van començar les activitats a sota a la carpa perquè plovia. Ens van ensenyar una trampa per agafar crancs americans i ens van deixar tocar els crancs. També ens van ensenyar i deixar tocar el Gordi (un eriçó domesticat) i vam veure plantes del riu.

Després vam entrar a la casa a veure peixos, pollets i una serp, que la vam tocar. Vam sortir a fora, que ja no plovia, a veure els animals. N'hi havia molts! Tortugues, aus de tot tipus... (bernat pescaire, cigonyes, àguiles, mussols, gallines, galls...).  Vam veure dos cadells de guineu, un conill, oques...

Després vam anar d'excursió fins al riu i seguidament vam dinar.  Després vam jugar una mica i vam anar d'excursió al poble, a la Casa de la Vila, l'escola i l'església.


Podeu veure totes les fotos fent click aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada